Zonnepanelen voor u!

Het is ongelofelijk hoeveel energie de zon levert. Zoveel energie zelfs dat de zon in potentie met gemak alle energie die nodig is op aarde kan leveren. De gratis energie van de zon hoeft alleen nog maar omgezet te worden in energie die we in ons dagelijks leven gebruiken. Zonnepanelen gebruiken de kracht van de zon. Doordat zonlicht in de zonnepanelen valt, wordt elektriciteit opgewekt. Gratis stroom dus!

 

Weghorst kan u een persoonlijk plan aanbieden. Er wordt gekeken of uw dak geschikt is en verwerken dit in een persoonlijk plan, waarin we u advies geven over de investering, de opbrengsten, welke zonnepanelen en omvormer. De zonnepanelenspecialist(en) van Weghorst stellen voor u een zonnestroomsysteem samen met hoogwaardige en betrouwbare materialen tegen een all-in prijs.

Voor een optimale levensduur van uw installatie, is het belangrijk dat deze goed gemonteerd wordt. Weghorst besteedt daarom extra aandacht aan de installatie van uw zonnestroomsysteem. Onze vakkundige installateurs leveren uw zonnestroomsysteem binnen één dag probleemloos op. Tijdens de installatie wordt alles in samenspraak met u tot in detail afgewerkt. De installateurs hebben ruim de tijd om alles perfect af te werken. Hiermee zorgen we dat de panelen lijnrecht liggen, de kabels netjes zijn weggewerkt en de omvormer op een veilige en bereikbare plek hangt. Na installatie zal aan u het systeem uitgelegd worden.

Vraag nu uw persoonlijke plan aan!

Precies weten wat zonnepanelen voor uw situatie kunnen betekenen? Neem contact op met Weghorst en vraag vrijblijvend uw persoonlijke plan / offerte aan.