Ventilatie, airconditioning en klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing
Voelt  u zich graag behaaglijk in uw woning of kantoor? Wilt u een goede balans tussen  warmte, kou en vocht? Weghorst Installatie helpt u. Voor een optimaal klimaat  in uw woning of bedrijfspand, is goede afstemming van verwarming en ventilatie essentieel.  Voor het juiste evenwicht naar uw wens, stellen wij graag een plan op dat het  juiste klimaat creëert in uw bedrijf of woning. Natuurlijke ventilatie, mechanische ventilatie, airconditioning, wat past bij u?

Natuurlijke  en mechanische ventilatie
Het  nut van goede ventilatie is dat vocht en schadelijke stoffen uit de lucht  verdwijnen. Af en toe een raam openzetten geeft slechts tijdelijk effect. Voor  een goede gezondheid en goede conditie van uw pand is dagelijks luchtverversing  nodig. Dat kan op verschillende manieren. Ventilatie kennen we namelijk in een  natuurlijke en in mechanische vorm. Bij natuurlijke ventilatie vindt de afvoer  plaats via de ‘kanalentrek’, veroorzaakt door de wind en  temperatuursverschillen binnen en buiten. U ziet dit bijvoorbeeld bij een  afzuigkap die u af en toe gebruikt, bij raamventilatieroosters of bij draai-kiepramen  met een ventilatiestand: een opening van ongeveer 2,5   cm  is al voldoende. Bij mechanische luchtverversing vindt de afvoer plaats via een  continu draaiende elektrische ventilator. U ventileert dus goed als er steeds  frisse buitenlucht naar binnen kan en als afgewerkte lucht naar buiten kan. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Airconditioning
Airconditioning  is niet langer een luxe artikel, maar een bron van comfort voor een aangename  woon- en werkomgeving. Kiest u voor professionele klimaatbeheersing, dan kiest  u voor een aangename sfeer en een betere gezondheid. Een degelijke  installatie sluit daarbij aan. Weghorst Installatie is erkend airconditioninginstallateur  en adviseert u graag over de mogelijkheden en voordelen.

Weghorst Installatie. Waar  techniek en prettig zakendoen prima samengaan.