Tegelwerken

Onze tegelzetters verwerken alle soorten tegels van de bekende merken welke u kunt aanschouwen in een van de toonzalen van onze leveranciers. Ook is het mogelijk om een monster van een tegel mee te nemen zodat u de tegel in uw situtie kunt bekijken.

Verwerken van tegels

De meeste tegels laten zich goed snijden maar in sommige gevallen kan dit niet doormiddel van simplel gereedschap. Grote maten of dikke tegels kunnen eigenlijk alleen maar gezaagd worden. Onze tegelzetters beschiken over de juiste gereedschappen, zaagmachines waarmee alle tegels (stofvrij) worden gezaagd.

Tegelwerken groot en klein

U kunt bij Weghorst terrecht voor complete vloeren, eventueel voorzien van vloerverwarming. Toileten, keuken, badkamer noem maar op. Ook klein tegelwerk, hebt u de wens dat een achterwand bij een wasruimte betegeld moet worden of slechts een reparatie dan bent u ook aan het juiste adres bij Weghorst.

Voeg en kitwerk

uw tegelwerk heeft ook onderhoud nodig. Veel mensen vergeten dat voeg en kitwerk van zeer groot belang zijn voor de waterdichtheid van uw badkamer. Lekkage’s veroorzaakt door achterstallig onderhoud – slecht voeg of kitwerk word bij de meeste verzekeringmaatschappijen NIET vergoed door de verzekeringmaatschapijen. Wilt u uw voegwerk bij laten werken of het kitwerk van uw badkamer laten vervangen neem contact op met Weghorst en voorkom schade.

Wilt u meer informatie hierover? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Installatiebedrijf Weghorst B.V.