Weghorst is er voor u!

geplaatst in: Berichten, Nieuws, Vaknieuws | 0

Weghorst staat voor u klaar!

Weghorst bouwvak 2020

Ook wij zijn genoodzaakt om maatregelen te treffen in verband met het Corona virus, voor de gezondheid van onze medewerkers en onze klanten. We proberen onze klanten nog steeds zo goed mogelijk te helpen, maar moeten daarvoor wel -zoals iedereen- enkele maatregelen treffen. Wij proberen onze dienstverlening zo veel mogelijk te continueren, maar zijn er van bewust dat dat in verband met de maatregelen anders zal zijn dan dat u van ons gewend bent. Wij vragen hiervoor uw begrip.

 

De maatregelen die wij hebben getroffen zijn:

  • Onze collega monteurs houden 1,5 meter afstand en schudden geen handen
  • Als één van onze collega’s klachten heeft blijft hij thuis, ook wanneer één van zijn gezinsleden koorts heeft
  • Voordat onze monteurs een woning of bouwplaats betreden, vragen zij of er mensen zijn met griep- of verkoudheidsklachten. Onze monteurs betreden geen huizen van bewoners die ziek zijn of in quarantaine zijn
  • Om overdracht via tablet en/of pennetje tegen te gaan, zullen onze monteurs tijdelijk niet meer om een handtekening vragen op de digitale werkbon

 

Griep- of verkoudheidsklachten of in quarantaine en een urgente storing aan uw cv, een lekkage of probleem welke niet kan wachten ?
Neem dan telefonisch contact met ons op zodat wij samen de mogelijkheden voor een veilige oplossing kunnen bespreken.

Overige maatregelen
Uiteraard hebben wij intern alle vanzelfsprekende en reeds geadviseerde maatregelen door het RIVM getroffen om verspreiding van het virus zo veel mogelijk tegen te gaan.

 

Contact opnemen

Ons kantoor blijft op werkdagen van 08.30 – 16.30 uur telefonisch bereikbaar via 074 – 2661629. Buiten kantoortijden blijft de storingsdienst 24/7 bereikbaar via 0742661629, u word automatisch doorverbonden naar de storingsmonteur.