WTW Lucht

WTW Lucht

Warmteterugwinsystemen

Zit u veel thuis of op kantoor? Dan is frisse lucht op uw woon- of werkplek een must. Een gezond klimaat in woningen en gebouwen begint met mechanische ventilatie. Een warmteterugwinunit is daarvoor bijzonder geschikt, omdat deze onnodig ‘wegventileren’ van energie voorkomt. Hoe? Het WTW-systeem zuigt de afgewerkte lucht uit uw ruimte en draagt vervolgens via een kruiswisselaar met filters de warmte over aan de vers aangezogen (buiten)lucht. Het resultaat? Uw woning of bedrijfsgebouw heeft continu verse zuurstofrijke lucht, zonder veel warmte- en energieverlies. Met een WTW-systeem voorkomt u niet alleen schimmelvorming, maar bevordert u ook de atmosfeer in de ruimte. En dat is weer goed voor de werklust.

 

Wat eerder mogelijk was u zette een raam los en de luchtkwaliteit werd vanzelf beter en ververst vandaag te dag met de steeds beter geïsoleerde woningen en het kierdicht bouwen gaat dit steeds minder op.

Je moet zelf helpen ventileren anders komt er niet voldoende frisse lucht naar binnen alleen daarom is een goed uitgebalanceerd warmteterugwinningssysteem van grote waarde voor uw woning kantoor en of bedrijf.

 Wilt u meer informatie hierover? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Installatiebedrijf Weghorst B.V.

× Hulp nodig?