Zonnepaneel

Zonnepaneel

Goede redenen voor PV

Er is veel meer dan alleen maar milieubewustzijn dat voor uw eigen fotovoltaïsche installatie spreekt. Zonne-energie is een schone, veilige en rendabele investering in de toekomst. De belangrijkste redenen voor zonne-energie hebben wij voor u samengevat:

Onuitputtelijk potentieel

De zon is niet alleen gratis, maar ook een onuitputtelijke bron van energie. Puur rekenkundig is minder dan een minuut van haar kracht voldoende om te beantwoorden aan de wereldwijde behoefte aan energie. Met een eigen fotovoltaïsche installatie kan men van deze potentiële energie profiteren: per vierkante meter levert de zon in dit land ongeveer 900 kilowattuur energie per jaar.

Schone energie

Met zonne-energie levert men een blijvende bijdrage aan de bescherming van het klimaat: al met een enkel zonnepaneel van aleo solar vermijdt u in slechts 25 jaar ongeveer drie ton aan CO2. Dit komt ongeveer overeen met de hoeveelheid die een kleine auto na 15.000 kilometers uitstoot.

Meer onafhankelijkheid

Zelfs met een kleine fotovoltaïsche installatie levert men een bijdrage aan de onafhankelijkheid van kernenergie en fossiele brandstoffen. Verbruikt men een deel van de geproduceerde stroom zelf, dan beschermt men zich bovendien tegen de schommelende energieprijzen.

× Hulp nodig?