Sanitair

Uw badkamer is een ruimte om te relaxen, te genieten. Wilt u het vertrouwen en de zekerheid dat uw sanitair mooi én goed is geplaatst? Weghorst Installatie verzorgt het complete traject van watertoe- en afvoer, elektra en ventilatie tot verwarmingselementen. Snel, vakkundig en fraai. Luxe of eenvoudig, met of zonder bad, apart of geïntegreerd (zwevend) toilet, de keuze is aan u. Wat u ook kiest, u kiest bij Weghorst in ieder geval voor de juiste materialen en vakkundige toepassing van de meest geschikte technieken. Succes gegarandeerd!

Badkamer ontwerp

Wij kunnen en willen voor u het gehele traject verzorgen. Als eerste zullen wij samen met u een ontwerp uitdenken en op papier zetten en een bezoek aan een van onze toonzalen doen. Waarna we een offerte traject kunnen ingaan waarin we een complete verbouwing aanpassing van uw badkamer/ toilet en of welness ruimte kunnen voorbereiden.

Wij zijn in staat om voor u in deze ook het bouwkundige deel uit te voeren vanaf het sloopwerk van de bestaande wand en vloertegels, afwerk vloeren, plafonds en dergelijke. Maar ook het opbouwen van de ruimte het plaatsen van de tegels leggen van vloeren stukken van de wanden opzetten van muurtjes en noem maar op.

Weghorst ontzorgt u

Wij kunnen het complete traject geheel uit handen nemen en u daarmee ontzorgen vanaf het begin tot de oplevering.

Een offerte brengen wij altijd geheel vrijblijvend uit. Zijn wellicht extra werkzaamheden voor verricht dat dit kosten met zich mee brengt maar dat zal vooraf worden aangegeven.

Wilt u meer informatie hierover? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Installatiebedrijf Weghorst B.V.

Contact opnemen

Adres: Ambachtsstraat 40
Telefoon: Tel. 074 – 266 16 29
E-mail: info@weghorst.nu
Btw nr.: NL 8039.72.556.B01
Kvk nr.: 06076744