Cv-installaties

Comfortabel wonen en werken begint met een knusse, behaaglijke kamer en een warm kantoor. Wilt u er warmpjes bij zitten met de zekerheid van een goed cv-systeem? Laat dan Weghorst Installatie uw cv-ketel en radiatoren monteren en onderhouden[LG1] . Tientallen jaren ervaring staan voor u als particulier en ondernemer klaar: niet alleen voor het praktische werk, maar ook bij het maken van keuzes voor een nieuw systeem. Daarbij vormen uw wensen, uw ruimtes en uw portemonnee de leidraad voor ons advies. Keuze hebt u overigens volop: denk aan de traditionele radiatoren, maar ook aan moderne vloerverwarming of economische wandverwarming. Warm water of warme lucht? Alles kan. Ook  het aanbod in (design)radiatoren en convectoren is groot. Kies in ieder geval voor de zekerheid van een veilige, centraal aangestuurde verwarming en laat u vrijblijvend adviseren.

Maar ook inregelen van de installatie is een belangrijk  onderdeel en is iets welk tegenwoordig feitelijk niet meer gebeurd. Dit om een tweetal redenen; meestal enerzijds financieel en anderzijds het gebrek aan kennis bij de meeste bedrijven in deze.

Weghorst is erkend cv installateur en bij de nieuwe wetgeveing van 1 januari 2015 zullen wij zeker daar in mee gaan.

Nieuwe ketel

Overweegt u uw oude energieverslinder de deur uit te doen? Kan uw ‘ouderwetse’ geiser of gasboiler niet meer op tegen de eisen van deze tijd? Kom dan praten over minder stookkosten en meer energie besparen met Weghorst Installatie. Meer rendement dankzij een energiezuinige ketel kan deze moeite echt lonen. Uw wensen en onze ervaring leveren een passend, persoonlijk advies en een glasheldere offerte op. U ontvangt dit overzicht binnen 7 dagen, met een exacte beschrijving van de werkzaamheden en de kosten. Zo komt u achteraf dus nooit voor verrassingen te staan. Weghorst Installatie is Nefit- en Remeha installateur, maar plaatst ook cv-ketels van onder meer Vaillant, Awb, Intergas, Itho, Agpo, Atag, en andere goede merken.

Vloerverwarming

Vloerverwarming is een van oudste manieren van verwarmen, de Romeinen deden dit immers al. Naast dat het al een oude manier van verwarmen is is het ook nog eens een van de beste manieren van verwarmen. De mens ervaart deze verwarming samen met wand verwarming als het meest comfortabel.

Wij leggen vloer verwarming op matten met of zonder isolatie eronder, maar wij frezen ook zelf vloerverwarming in bestaande vloeren. Als het een gewone cement dekvloer betreft kunnen wij met eigen apparatuur vloerverwarming frezen. Dit gebeurt vrijwel stof arm.

Het aansmeren van de vloer en het aansluiten van de verdeler doen we er dan gelijk achteraan, zo bent u snel weer uit de rommel.

Wilt u meer informatie hierover? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Installatiebedrijf Weghorst B.V.

Contact opnemen

Adres: Ambachtsstraat 40
Telefoon: Tel. 074 – 266 16 29
E-mail: info@weghorst.nu
Btw nr.: NL 8039.72.556.B01
Kvk nr.: 06076744