Zoekt u een professionele partner voor uw (zinken, koperen of pvc)
dakgoot, uw (koperen) gevelbekleding of dakbedekking?

Zink koper en loden dakwerkzaamheden

Zoekt u een professionele partner voor uw (zinken) dakgoot, uw (koperen) gevelbekleding of dakbedekking? Weghorst Installatie verzorgt voor u onderhoud én vernieuwing. Van dakgootvervanging tot boeibekleding en van gewoon bitumineuze tot moderne kunststofdakbedekking. U hebt bij ons keuze uit verschillende systemen, zoals Fels klikdaktechniek, roevensystemen en schakelsystemen in zink, koper, aluminium en rvs.

Betaalbaar titaanzink

Kiest u voor kwaliteit met een lage milieubelasting tegen een goede prijs? Dan is titaanzink een echte aanrader op uw dak. Kenmerken van deze materiaalsoort: sterk, vormvast, waterdicht, brandveilig, duurzaam, onderhoudsvriendelijk en geschikt voor hergebruik. Daarnaast kent titaanzink een hoge corrosieweerstand: onder invloed van de buitenlucht vormt zich een fraaie en beschermende patinalaag, die het materiaal vrijwel onverslijtbaar maakt. Verder is de legering uitermate goed bewerkbaar en soldeerbaar. Al deze eigenschappen maken titaanzink bijzonder geschikt voor het gebruik in dak- en gootconstructies.

Milieuvriendelijk titaanzink

De legering bestaat voor 99,995% uit zuiver zink, waaraan kleine hoeveelheden koper en titaan zijn toegevoegd. Zink is een sporenelement dat overal in de natuur voorkomt en bovendien onmisbaar is voor de natuurlijke ontwikkeling van mens, dier en plant. Oud bouwzink is volledig te recyclen zonder enig kwaliteitsverlies.

Fabricage en verwerking in eigen beheer

Wij kunnen vrijwel alle bewerkingen aan het zink lood en koper zelf nog uitvoeren, daar waar andere bedrijven vaak derden inschakelen doen wij alles zelf nog. De expertise hebben wij zelf nog in huis om alles te verwerken volgens oude ambachten en nieuwe voorschriften. Tevens hebben wij de machines en gereedschappen om zelf materiaal te vervaardigen. Het leveren en aanbrengen dan wel zelf vervaardigen van zinken en of koperen goten, hemelwater buizen en wrongen, klaverbladen, ontvangers, kleine of grote dakvlakken, nok lood hoek lood en noem het allemaal maar op wij kunnen dit nog zelf voor u uitvoeren en bij kleine aantallen in eigen werkplaats voor u maken.

Loodgieten

Wat wij ook nog doen is het gieten van lood niet meer in de hoedanigheid van vroeger maar enkel voor de nagels waar wij klaverbalden mee vast zetten hier gieten wij een bolkop aan om zo de nagel meer smoel te geven.

Wilt u meer informatie hierover? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Installatiebedrijf Weghorst B.V.

Contact opnemen

Adres: Ambachtsstraat 40
Telefoon: Tel. 074 – 266 16 29
E-mail: info@weghorst.nu
Btw nr.: NL 8039.72.556.B01
Kvk nr.: 06076744