Weghorst Installatie voert dakwerkzaamheden uit in de breedste zin van het woord. Renovatie, reparatie of nieuwbouw. Weghorst voor al uw dakwerk.

Uitvoering dakwerk

Wij voeren alle dakwerkzaamheden uit volgens de normen van BDA. Weghorst neemt alle regels en wetten in acht welke staan voorgeschreven voor het werk, verwerking en onze dakdekkers.

Sloopwerkzaamheden

Tevens voeren wij ook de sloopwerkzaamheden uit van u bestaande dakbedekking tot op het kale dakbeschot. Uiteraard voeren wij dit dan ook af voor u. Wij slopen en voeren de rest materialen af op de daarvoor geijkte manier.

Dakisolatie

Wij bouwen uw dak weer op met een isolatie laag waardoor er een veel hogere isolatie waarde terecht komt op uw dak. Dit zal het comfort in uw woning of pand bevorderen en stookkosten verminderen.

Soorten dakbedekking

Of het nu gaat om het aanbrengen van bitumen dakbedekking, PVC, EPDM, zink, koper of lood, wij werken met al deze materialen.

Soorten randafwerking

Afwerken van de dakranden kan op meerder manieren maar de meest voorkomende is toch wel met een dakkap van plastisol in een door u uit te zoeken Ral kleur. Mooier en authentieker is een zinken kap met een kraal of vlakke band. Deze leggen wij ter plaatse en zal dan aan elkaar worden gesoldeerd door vakbekwame specialisten. Indien nodig zetten wij maatwerk in eigen werkplaats. Een trim bestaat ook tot de mogelijkheden, maar zal de dakrand het minst beschermen tegen de invloeden en dat is toch wel van waarde voor de levensduur en het behoud van het dak.

Oog voor detail en garantie

Het juist inplakken van details zoals lichtkoepels, lichtstraten is van groot belang. Als hier te weinig aandacht aan zal worden besteed is een lekkage of de vorming van een koude brug gauw gemaakt. Maar ook het inplakken van een dakdoorvoer moet met voldoende aandacht gebeuren.

Voor bovengenoemde werkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres. Wij geven standaard 10 jaar garantie op onze daken, mits er wel onderhoud en controle is gedaan op de betreffende daken.

Wilt u meer informatie hierover? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Installatiebedrijf Weghorst B.V.

Contact opnemen

Adres: Ambachtsstraat 40
Telefoon: Tel. 074 – 266 16 29
E-mail: info@weghorst.nu
Btw nr.: NL 8039.72.556.B01
Kvk nr.: 06076744