Bij renoveren van uw keuken in uw woning komt er altijd veel op u af. Wij bij Weghorst hebben vaker met dit bijltje gehakt en kennen de klappen van de zweep.Wij kunnen u dan ook geheel ontzorgen vanaf het begin tot het einde.

Voortraject

We komen bij u thuis en helpen u om de ruimte zo goed mogelijk naar uw wensen in te vullen er in te passen wat u wenst. Daarnaast dragen wij diverse zaken aan waar u wellicht nog niet aan had gedacht of waar u misschien niet eens het bestaan van wist.Wij zien en weten gewoon zaken welke u niet elke dag tegenkomt, hierdoor zijn wij de juiste partner voor elke renovatie klus.

Keukenleverancier

Bij een keuken renovatie hebben we vaak te maken met een derde partij die de keuken levert deze stelt in de regel altijd een technisch blad op. Aan de hand van hun technisch blad kunnen wij het installatiewerk aanbrengen en het plaatsen van de keuken voorbereiden.

Installatiewerk

Het te verrichten werk vind vaak in het hart van uw woning of pand plaats, Weghorst heeft elke bus ingericht met gereedschap van deze tijd met afzuiging om de werkomgeving, uw woning of pand zo stof vrij mogelijk te houden.

Leidingwerk aanpassen

Op basis van een techische tekening zorgen de monteurs van Weghorst dat alle leidingen en aansluitpunten op de juiste positie aangebracht worden zodat de keuken zonder problemen geplaatst kan worden.

Meterkast

De huidige keukens worden vaak voorzien van diverse inbouwapparaten, vaak is er een aanpassing of uitbereiding van groepenkast gewenst. Uitsluitend vakbekwame opgeleide monteurs voeren dit uit met hoogwaardige producten. Als u investeerd in dure keukenapparatuur wiltu deze ook maximaal kunnen benutten tijdens gebruik van uw nieuwe keuken.

Tegelwerk

Indien de achterwand van uw keuken afgewerkt word met tegels moet dit uitgevoerd worden aansluitend als de keukenleverancier de keuken gemonteerd heeft. Wij werken samen met vaste onderaannemers die nauw betrokken zijn bij Weghorst. In onze planning kunnen wij dan ook een tegelzetter meenemen die direct na plaatsing van de keuken het tegelwerk kan afwerken. U wilt uiteraard zo snel mogelijk genieten van uw investering en geen loze dagen tijdens de renovatie hebben waarin er niets gebeurd.

Aansluiten keuken

Als de keuken gemonteerd is zullen we apparatuur en spoelbak aansluiten zodat u gebruik kunt maken van uw nieuwe keuken.

Wilt u meer informatie hierover? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Installatiebedrijf Weghorst B.V.

Contact opnemen

Adres: Ambachtsstraat 40
Telefoon: Tel. 074 – 266 16 29
E-mail: info@weghorst.nu
Btw nr.: NL 8039.72.556.B01
Kvk nr.: 06076744