Toilet renovatie

Bij renoveren van een toilet in uw woning of pand komt er altijd veel op u af. Wij bij Weghorst hebben vaker met dit bijltje gehakt en kennen de klappen van de zweep. Wij kunnen u dan ook geheel ontzorgen vanaf het begin tot het einde.

Opname vrijblijvende offerte

We komen bij u thuis en helpen u om de ruimte zo goed mogelijk naar uw wensen in te vullen er in te passen wat u wenst. Er zijn vele mogelijkheden met de huidige producten, jaren van kennis en ervaring willen wij graag met u delen. We helpen u verder met een ontwerk en maatschets waarn na we u onderbrengen bij een van onze sanitair leveranciers.

Sanitair en tegels

Het soort sanitair & tegels is vaak afhankelijk van uw smaak maar soms is het afhankelijk van een ziekte of beperking welk u heeft. Ook daarop hebben wij vaak het juiste antwoord, samen met een van onze leverancier waar u aan de hand van een prachtige toonzaal samen met een bekwame sanitair & tegel specialist tot een ontwerp komt welke kan worden uitgewerkt tot een 3d schets. Onze leverancier zal zorg dragen voor een correcte sanitair en tegel offerte en zal ons ten alle tijde op de hoogte houden van eventuele levertijden.

Uiteraard kunt u ook zelf sanitair uitzoeken waar u wilt levering dient wel via ons te gaan dit met het oog op aansprakelijkheid stelling indien er wat gebeurd zult u begrijpen.

Offerte (vrijblijvend)

Als alle wensen en gegevens compleet zijn zullen wij u een passende, scherpe en vrijblijvende offerte doen toekomen. Alles ondergebracht in 1 offerte, concurerende prijzen en duidelijke afspraken. U heeft slechts 1 aanspreekpunt die de verantwoording neemt voor uw renovatie.

Alle werkzaamheden onder 1 dak:

  • Installatiewerk
  • Stucwerk
  • Tegelwerk
  • Timmerwerk
  • Schilderwerk

Wilt u meer informatie hierover? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Installatiebedrijf Weghorst B.V.

Contact opnemen

Adres: Ambachtsstraat 40
Telefoon: Tel. 074 – 266 16 29
E-mail: info@weghorst.nu
Btw nr.: NL 8039.72.556.B01
Kvk nr.: 06076744