Vloerverwarming

Naast dat vloerverwarming al een oude manier van verwarmen is is het ook nog eens een van de beste manieren van verwarmen. De mens ervaart deze verwarming samen met wand verwarming als het meest comfortabel.

Aanbrengen vloerverwarming

Wij leggen vloerverwarming aan in elke mogelijke situatie en sluiten dit aan op elk mogelijk systeem. In nieuwbouw situatie op matten met of zonder isolatie eronder, maar wij frezen ook zelf vloerverwarming in bestaande vloeren. Als het een gewone cement dekvloer betreft kunnen wij met eigen apparatuur vloerverwarming frezen. Dit gebeurt vrijwel stof arm.

Vloer renoveren

Weghorst heeft alles onder 1 dak voor een renovatie van uw vloer. Van A tot Z ontlasten wij u.. Leegruimten en tijdelijk opslaan van meubels, verwijderen van oude vloerbedekking, laminaat of tegelvloer. Infrezen stof arm van vloerverwarming in uw afwerkvloer. Aansluiten van de vloerverwarming regelunit desgewenst met zonne regeling. Aanwerken of agaliceren van de vloer. Betegelen en voegen en aanbrengen van nieuwe plinten. We geven u stookadvies zodat de vloer goed kan drogen en ruimten de ruimtes weer in met uw meubels nadat de vloer grondig gereinigd is.

Zoals het klokje thuis tikt…. een verbouwing of renovatie is in het begin vaak leuk en spannend maar hoe verder het vordert hoe liever u klaar bent met alles en weer wilt genieten van uw eigen huis. Alles onder 1 dak betekend niet alleen 1 aanspreekpunt maar ook een strakke planning, weinig verloren uren en korte lijnen.

Wilt u meer informatie hierover? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Installatiebedrijf Weghorst B.V.

Contact opnemen

Adres: Ambachtsstraat 40
Telefoon: Tel. 074 – 266 16 29
E-mail: info@weghorst.nu
Btw nr.: NL 8039.72.556.B01
Kvk nr.: 06076744