Levensloop bestendig maken van woningen.

Bent u mindervalide of wilt u een toiletruimte geschikt maken voor rolstoelers? Comfort, veiligheid en een slimme opstelling staan bij Weghorst centraal. Dankzij onze ruime ervaring op dit gebied adviseren we u graag over de kansen en valkuilen. Ook op het gebied van vormgeving komt uw aangepaste natte ruimte bij ons niets tekort. Of het nu gaat om opklapbare douchebeugels, een hoger toilet of een volledig ingerichte mindervalidenruimte.

Erkend via Uneto-Vni/ Otib

Wij zijn gespecialiseerd en erkend via Uneto-Vni/ Otib. Wij hebben hiervoor een opleiding tot Comfort installateur en de opleiding bewonersprofielen gevolgd.

Via deze scholing hebben wij ons diverse ziektebeelden eigen gemaakt om zo een heldere kijk te krijgen in de behoeftes van mensen met bepaalde ziektes.

Daarnaast kunnen wij als comfort specialist ook woningen voorbereiden om deze langer bewoonbaar te maken voor als u langer in uw eigen woning wilt blijven.

U kunt daarbij denken aan op afstand bedienbare buitenverlichting, automatische buitenverlichting, deur video installaties, camera bewaking, sensoren in ruimtes welk vanzelf de verlichting schakelen als u deze betreed.

Maar ook vloerverwarming aanbrengen is een comfort verbetering dit voeren wij allemaal zelf in eigen beheer uit. Al jaren verwezenlijken wij voor gemeente en woningbouwvereniging diverse WMO aanpassingen uit en mogen dan ook wel zeggen dat wij goed op de hoogte zijn van de mogelijkheden en de behoeftes van welke vorm van handicap en of vraag dan ook.

Ophogen van straatwerk, het nivelleren van drempels middels veiligheidsopritten en dorpeloplopen is een vrijwel dagelijkse bezigheid van ons.

Maar ook balkon hekken en balustrades kunnen wij perfect en volgens de gelden normen en voorschriften aanpassen.

Overkappingen voor scootmobiels plaatsen wij ook van begin tot eind, compleet met elektra punt om deze te laden. Het aanpassen van straatwerk en het op orde brengen van uw tuin en groen voorziening nemen we daar ook in mee.

Kortom, als u compleet ontzorgt wilt worden en van goed advies wil worden voorzien dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wilt u meer informatie hierover? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Installatiebedrijf Weghorst B.V.

Contact opnemen

Adres: Ambachtsstraat 40
Telefoon: Tel. 074 – 266 16 29
E-mail: info@weghorst.nu
Btw nr.: NL 8039.72.556.B01
Kvk nr.: 06076744